top of page

Services

Bij ons is elke klant een VIP! 

-

Bekijk ons aanbod en kies wat het best voor jou past! 

NU NIEUW bij TAX-C  COLLI-TRANSPORT !!!

Luchthavenvervoer 

Stress om op tijd te vertrekken, niet genoeg plaats in de koffer voor alle bagage? Geen probleem Tax-c zorgt voor de beste service en alle comfort van begin tot op het einde. Zo kan jij genieten van die welverdiende vakantie! 

Personenvervoer

Een leuk feestje of restaurant bezoek in het vooruitzicht maar geen zin om BOB te spelen. Dan doen wij dit toch voor jou! Neem geen risico en laat je  door ons voeren. 

Geen zin in gedoe, of om lang op voorhand dat ziekenvervoer te boeken. Wil jij gewoon een uitstapje met vrienden of familie ? 1 adres Tax-c. Wij verzorgen alle ritten in alle veiligheid en zitcomfort!

VIP Service

Stijlvol maar vooral in alle rust en comfort aankomen op jouw bestemming. Dat is waarvoor wij ons engageren.  Elke klant is voor ons een VIP maar enkel bij deze formule bieden wij een  attentie aan. 

waarom boek je best een TAX-C rit ? 

  • In België speelt alcohol een rol in 1 op 4 dodelijke ongevallen. Hiermee is alcohol een van de grote ‘killers’ in het verkeer.

  • In Vlaanderen alleen al gaat het om meer dan 70 dodelijke slachtoffers per jaar of ongeveer twee per week.

  • Bijna 4 op de 10 (38%) bestuurders die in België bij een verkeersongeval ernstig gewond raken, reed onder invloed van alcohol.

  • Slaperigheid behoort tot de vijf grootste risicofactoren in het verkeer. Wist je dat 10 tot 20% van alle ongevallen veroorzaakt wordt door slaperigheid? Op autosnelwegen loopt dat zelfs op tot 20 à 30%.

  • Bij zowat 1 op 20 ritten zit er een slaperige chauffeur aan het stuur.

  • Je risico op een ongeval wordt vier tot zes keer groter als je slaperig bent.

  • Bovendien zijn ongevallen veroorzaakt door slaperigheid vaak ernstiger. Niet zelden leiden ze tot zware verwondingen of hebben ze zelfs een dodelijke afloop. Omdat de chauffeur in slaap valt, is er vaak geen rem-  of uitwijkspoor te vinden bij een ongeval.

  • Slaperigheid is een onderschatte ‘killer’ in het verkeer.

TAX-C biedt u colli-transport aan voor kleine pakketten en documenten, (geen pallet transport)  en dit binnen de hele Benelux.

Afhaling en/of levering mogelijk, grotere afstanden op aanvraag.

Voor meer info kan u ons steeds bereiken !

bottom of page